Referenser från Complexus klienter

Ingrid WeidebergIngrid Weideberg, Hudiksvall
Som sjuksköterska inom akutsjukvården i över 25år, har jag alltid varit skeptisk till allt vad alternativmedicin haft att erbjuda. När jag för 5 år sedan ”gick in i väggen” eller trötthetssyndrom som det stod på mitt läkarintyg, så började min värld förändras. Min läkare visste inte hur han skulle hjälpa mig. Jag gick på stressmedicin, vilket var mycket bra men jag kom inte tillbaka på fötter. Av en händelse fick jag höra om något som hette Bergmeditation-En form av självkännedom genom meditation. Jag bestämde mig för att prova. Nu har jag gått två terminer och känner hur mitt liv börjar komma tillbaka. Visst är det jobbigt ibland, men BM ger mig min självkänsla tillbaka och en ökad inre styrka. Nina är en kompetent gruppledare, med en otrolig förmåga att på ett mjukt och omtänksamt sätt lotsa grupperna genom meditationens tolkningar. Jag rekommenderar alla och speciellt de som är i samma situations som mig, att gå denna utbildning. Tänk om alla med utbrändhet/stress sjukdom visste vad detta kan ge oss.

Tarja FrykmanTarja Frykman, Sjuksköterska, Gnarp
Bergsmeditation är för mig ett kraftfullt verktyg utan krusiduller att användas privat i min dagliga meditation, för självkännedom, intuition och stresshantering.
Att dessutom få möjlighet att Bergsmeditera i grupp ger ännu större erfarenheter till självinsikt och ”draghjälp” från andra som ser mig från ett helt annat perspektiv än jag själv samt lär jag mig tolka andras bilder och upplevelser. Nina är en lugn och trygg person som lotsar på ett välordnat sätt sina BM-grupper till större insikter. Jag rekommenderar Ninas kurser det varmaste.

Viktor Westergren Pianopedagog, Hudiksvall
Jag har bergsmediterat i tre i terminer för Nina och har under den tiden kommit mig själv närmare och utvecklat min förmåga att lyssna på mig själv. Under våra träffar har vi alltid haft en avslappnad och positiv stämning och Nina har en god förmåga att möta sina klienter på deras egen nivå. Hon är en mycket duktig ledare och rekommenderas varmt!

Monika Berglin, Gnarp
Det bästa jag gjort de var när jag började kursen i bergsmeditation. Den har lärt mig att se på mig själv och andra på ett positivare sätt. Det har varit jobbigt ibland, men det har stärkt mig som person. Nina är alltid glad och positiv. Jag kan varmt rekommendera att gå BM-kurs hos Nina.

Britt Selander Dipl.Ansiktszonterapeut och beröringspedagog, Enånger Jag provade meditation med Nina och kände direkt att det här vill jag fortsätta med.
Nu har jag gått 2 terminer och det känns fortfarande rätt. Jag tycker jag har fått bättre självkännedom och lättare att ta beslut som känns rätt för mig. Nina är en duktig bergsledare som lotsar oss genom det som kan kännas tungt, men även hjälper oss att se det positiva.

Siw Bodin Bergström Sjuksköterska, Hudiksvall
För mig innebär Bergsmeditationen (BM) att komma i kontakt med min inre styrka dvs. mitt inre högsta jag. Eftersom jag är övertygad om att vi bär på alla bra svar inom oss själva innebär det också att jag efterhand, tack vare BM har fått starkare intuition och en ökad styrka att verkligen våga lita på den! Att dessutom delta i en BM-grupp med Nina ger en trygghet och underlättar mycket, dels för att jag samtidigt som jag lär mig att bli bättre på att tolka andras upplevelser får jag hjälp med tolkningen av vad jag själv upplever under BM, vilket kan vara svårt att från början göra ensam. Dels berikar det att höra andras upplevelser. Jag har snart gått klart min andra termin och känner enbart tacksamhet att jag började med BM.

Anne-Marie Selahn, 61 år, förtidspensionerad
Bergsmeditationen har varit ett enormt stöd för mig i samband med sambons bortgång. Trots allt det svåra runt omkring detta kan jag se framåt och jag känner mig trygg. Det är värdefullt att få vara med i gruppen, jag tror att man lär sig mera då.

Lilian Holmgren, Aktiv pensionär i politiken
Jag ser fram emot söndagskvällarna med Bergsmeditation, som ger mig avslappning och avstressning och en stund med bara mig. Det kan jag känna hela veckan efteråt. Dessutom har meditationen hjälpt mig med sorgen efter mitt barnbarn.

Annika Kronman Fotvårdspecilaist, Hudiksvall
Bergsmeditationen har gett mig ett nytt liv. Meditationen i grupp och enskilt har gett mig styrka, självkänsla och tillit. Jag har i mitt jobb som fotvårdare kunnat hjälpa och vägleda mina kunder på egen erfarenhet.

 
© Complexus 2007