Om Complexus

Complexus drivs av Nina Hed, Dipl. Stress- och friskvårdsterapeut med kognitiv inriktning. Utbildad i Malmö hos Hälsoakademin Europa, även utbildad i personlig utveckling och gruppdynamik hos Creative experiences, Fanthyttan. Är även Dipl. Bergsmeditationsledare.

Idén med företaget är att få människor hjälpa sig själva. Inre trygghet, självkänsla och självförtroende måste vi ge oss själva, det kan ingen annan ge oss.

På grund av en bilolycka ändrades livet för mig. Jag blev tvungen att ändra både min livsstil och mitt tänkande för att komma tillbaka till ett fungerande liv. Idag står jag med 15 års egen erfarenhet med att jobba kognitivt och mentalt med mig själv.

Nu hjälper jag människor att hitta sin egen styrka och tro på sig själv. Det är en härlig känsla att känna, att man kan påverka sin egen situation. Det svåra är att tänka realistiskt, oftast har vi katastrof tankar och dålig självkänsla som lägger krokben på oss. Blir vi bara medveten om hur vi tänker, kan vi också ändra vår livskvalitet.

 

Om du står inför en svår situation, använd fantasin till att se hur du lyckas och att det går bra. Det har ju ändå inte hänt än. Det är du som bestämmer hur du väljer att tänka.

 
© Complexus 2007